Bekende Paragnost en Medium Roger van der Hout       

 

Ik zou het fijn vinden als u uw ervaring met mijn werk wilt delen in dit gastenboek. 

* Is verpicht veld. U mag natuurlijk ook uw voornaam vermelden ipv uw achternaam. Helaas kan ik dit niet aanpassen in de velden van het gastenboek

26 berichten op 3 pagina's
우리카지노
25-08-21 08:15:24
우리카지노
ログイン
22-03-21 23:31:28
J. Bakker
22-02-20 17:28:52
Met een vol hoofd en een laag energieniveau kwam ik bij Roger. Na een aantal behandelingen werd ik veel rustiger en voelde ik mij veel beter. Het gaat nu weer uitstekend met mij en ben weer goed in balans. Roger is een prettig mens, duidelijk, helder in zijn benadering en zeer respectvol. Dank je wel Roger Mocht het weer nodig zijn, dan maak ik weer graag een afspraak.
Esther
12-02-20 09:43:12
Ik heb bij roger een emailconsult aangevraagd voor 5vragen. en ja die kwam binnen, 100% gelijk!,,
Er zijn weinig paragnosten die ik heb meegemaakt die op alle vlakken zo raak zijn. Dankjewel roger weet nu waar ik op moet waken!!! En voor iedereen die twijfeld hier kan je met een gerust hart je vragen kwijt, en krijgt eerlijk antwoord.
Miriana Van Stuijvenberg
01-12-19 14:13:50
Ik ervaar Roger als een zeer krachtige magnetiseur. Ik heb behoorlijk wat ervaring op het spirituele pad en schuw geen verdieping. De reden dat ik bij Roger terecht ben gekomen is dat ik tot mijn kern wil komen en mijn zielemissie wil herkennen en neerzetten. Dit wil ik op authentieke wijze doen (zonder bemoeienis). Door mij regelmatig te laten magnetiseren laat zich dat steeds meer zien. Roger voelt intuïtief aan als een subtiele aanwijzing wenselijk is en laat het daar dan weer bij. Oftewel: aanbevelenswaardig, ook voor de spiritueel gevorderden.
Tina Nadin
16-04-19 10:53:54
Ik ben bij Roger geweest op een moment in mijn leven dat mijn hoofd dusdanig vol zat met allemaal ballast uit voorgaande jaren wat ik alleen niet meer op een rij kreeg.
Hier ontstonden allerlei lichamelijke klachten door. Wat Roger voor mij heeft gedaan is mijn hoofd leger maken zodat ik weer helder en geordend kon denken en nadenken ook begon mijn energie weer te stromen.
Wat ik tijdens de eerste sessie voelde was heel erg bijzonder en vergeet ik nooit meer.
In mijn heel leven ben ik nog nooit zo ontspannen geweest en ik heb mij nog nooit zo licht gevoeld lichamelijk en geestelijk een van de mooiere momenten uit mijn leven ik wist niet dat het bestond.
Vergeet niet dat het voor ieder mens anders werkt dit was mijn persoonlijke ervaring.Wat ik je wil meegeven wees jezelf tijdens de sessies en dit kan bij Roger.
Roger dank je wel voor alles.
Anneke Anneke Stel
29-10-18 16:36:15
Hallo

Ik ben ontzettend blij met het resultaat van hèt magnetiseren. Ik kwam met nek en rugklachten bij jouw terecht en nu na 4 behandelingen, voel ik mij weer optimaal. Ik kan nu alweer goed functioneren zonder pijn. Ook andere klachten , zoals brok in mijn keel en dat eten vaak in mijn keel/slokdarm blijft hangen heb je meebehandeld en daar ben ik reuze blij mee, daar ik deze klacht ook al een jaar of 4 had. Het is weer fijn om je goed in je vel te voelen. Je voelt je zo lekker rustig na een behandeling. Ik ben er nog niet maar ik maak natuurlij mijn behandelingen nog verder af, Maar wil je toch even laten weten dat dit een goede keuze is geweest om naar jouw toe te gaan. Ben je nu al dankbaar voor je helende handen.

Groeten Anneke Stel uit Amsterdam
Marja Claus
09-06-17 12:11:45
Hallo Roger, ik wil je even laten weten dankbaar te zijn dat jij mij geholpen hebt met je je magnetiseergave in een heel moeilijke donkere tijd. Na 8 weken was ik zover dat ik weer licht zag zoals jij mij bij het begin van de behandeling beloofde. Nu ben ik toe aan jouw kracht als paragnost en ben benieuwd hoe ik deze sessie met jou zal ervaren. Ik laat je uiteraard weten hoe ik dit heb ervaren. Ben echt blij dat ik via een kennis bij jou terecht ben gekomen. Hartelijke groet, Marja
Agnes Baas-Hijman
23-04-17 21:13:26
In Januari 2017 heb ik contact gezocht met Roger.
Ik kon zeer snel terecht. Al enige tijd voelde ik me lichamelijk en geestelijk niet lekker in mijn vel zitten. Kreeg vage klachten,voelde me futloos en onrustig. De paragnost waar ik al jaren kwam was zeer spijtig overleden en ik merkte dat mijn energie en levensvreugde steeds meer afnam. Samen met Roger ben ik een intensief traject ingegaan. Elke keer dat ik bij Roger was geweest voelde ik me beter en prettiger in mijn vel zitten. Wat overbodig was werd opgeruimd waardoor ik me lichter en vrolijker ging voelen. Ik voelde dat mijn leven en ik zelf weer op de rit werden gezet. Ik ben blij en dankbaar dat Roger in mijn leven is gekomen.
Daniella .
21-12-16 22:34:31
Ik ben bij Roger gekomen voor een reading. Dit consult heeft veel voor mij betekent en mij aan het denken gezet. Alles klopte ook. Vervolgens heb ik meerdere magnetiseer behandelingen gehad. Ik had hier geen ervaring mee. Stond er een beetje cynisch tegenover maar ook dit heeft mij enorm geholpen. Roger zegt waar het op staat. Recht door zee. Ik kan hem zeker aanbevelen!
Tonen: 5  10   20

 

Opbellen
E-mail