Bekende Paragnost en Medium Roger van der Hout       

 

Ik zou het fijn vinden als u uw ervaring met mijn werk wilt delen in dit gastenboek. 

* Is verpicht veld. U mag natuurlijk ook uw voornaam vermelden ipv uw achternaam. Helaas kan ik dit niet aanpassen in de velden van het gastenboek

15 berichten op 3 pagina's
Anneke Anneke Stel
29-10-18 16:36:15
Hallo

Ik ben ontzettend blij met het resultaat van hèt magnetiseren. Ik kwam met nek en rugklachten bij jouw terecht en nu na 4 behandelingen, voel ik mij weer optimaal. Ik kan nu alweer goed functioneren zonder pijn. Ook andere klachten , zoals brok in mijn keel en dat eten vaak in mijn keel/slokdarm blijft hangen heb je meebehandeld en daar ben ik reuze blij mee, daar ik deze klacht ook al een jaar of 4 had. Het is weer fijn om je goed in je vel te voelen. Je voelt je zo lekker rustig na een behandeling. Ik ben er nog niet maar ik maak natuurlij mijn behandelingen nog verder af, Maar wil je toch even laten weten dat dit een goede keuze is geweest om naar jouw toe te gaan. Ben je nu al dankbaar voor je helende handen.

Groeten Anneke Stel uit Amsterdam
Marja Claus
09-06-17 12:11:45
Hallo Roger, ik wil je even laten weten dankbaar te zijn dat jij mij geholpen hebt met je je magnetiseergave in een heel moeilijke donkere tijd. Na 8 weken was ik zover dat ik weer licht zag zoals jij mij bij het begin van de behandeling beloofde. Nu ben ik toe aan jouw kracht als paragnost en ben benieuwd hoe ik deze sessie met jou zal ervaren. Ik laat je uiteraard weten hoe ik dit heb ervaren. Ben echt blij dat ik via een kennis bij jou terecht ben gekomen. Hartelijke groet, Marja
Agnes Baas-Hijman
23-04-17 21:13:26
In Januari 2017 heb ik contact gezocht met Roger.
Ik kon zeer snel terecht. Al enige tijd voelde ik me lichamelijk en geestelijk niet lekker in mijn vel zitten. Kreeg vage klachten,voelde me futloos en onrustig. De paragnost waar ik al jaren kwam was zeer spijtig overleden en ik merkte dat mijn energie en levensvreugde steeds meer afnam. Samen met Roger ben ik een intensief traject ingegaan. Elke keer dat ik bij Roger was geweest voelde ik me beter en prettiger in mijn vel zitten. Wat overbodig was werd opgeruimd waardoor ik me lichter en vrolijker ging voelen. Ik voelde dat mijn leven en ik zelf weer op de rit werden gezet. Ik ben blij en dankbaar dat Roger in mijn leven is gekomen.
Daniella .
21-12-16 22:34:31
Ik ben bij Roger gekomen voor een reading. Dit consult heeft veel voor mij betekent en mij aan het denken gezet. Alles klopte ook. Vervolgens heb ik meerdere magnetiseer behandelingen gehad. Ik had hier geen ervaring mee. Stond er een beetje cynisch tegenover maar ook dit heeft mij enorm geholpen. Roger zegt waar het op staat. Recht door zee. Ik kan hem zeker aanbevelen!
Mona S.A. M Compier
25-11-16 10:49:54
Een week geleden 17nov ben ik bij Roger langs geweest om in contact te komen met mijn overleden moeder. Ik heb een heel fijn gesprek gehad ,het voelde goed en rustig en ik kan een ieder die twijfelt dit te doen aanraden ,gewoon doen.
Bedankt Roger.
Tonen: 5  10   20

 

Opbellen
E-mail