Bekende Paragnost en Medium Roger van der Hout       

 

Ik zou het fijn vinden als u uw ervaring met mijn werk wilt delen in dit gastenboek. 

* Is verpicht veld. U mag natuurlijk ook uw voornaam vermelden ipv uw achternaam. Helaas kan ik dit niet aanpassen in de velden van het gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
Daniella .
21-12-16 22:34:31
Ik ben bij Roger gekomen voor een reading. Dit consult heeft veel voor mij betekent en mij aan het denken gezet. Alles klopte ook. Vervolgens heb ik meerdere magnetiseer behandelingen gehad. Ik had hier geen ervaring mee. Stond er een beetje cynisch tegenover maar ook dit heeft mij enorm geholpen. Roger zegt waar het op staat. Recht door zee. Ik kan hem zeker aanbevelen!
Mona S.A. M Compier
25-11-16 10:49:54
Een week geleden 17nov ben ik bij Roger langs geweest om in contact te komen met mijn overleden moeder. Ik heb een heel fijn gesprek gehad ,het voelde goed en rustig en ik kan een ieder die twijfelt dit te doen aanraden ,gewoon doen.
Bedankt Roger.
Marjan
15-01-16 09:02:45
Ben ongeveer 6 maanden geleden bij Roger geweest voor een paragnost consult. Ik had toen der tijd bepaalde privé situaties waar ik dacht nooit uit te komen. Roger voorspelde toen dat dit allemaal ging veranderen binnen 8 maanden en dat alles op zijn plaats zou vallen. Ik sta nu weer vol positief in het leven! Roger bedankt voor je inzichten! Kom zeker nog een keer terug groetjes Marjan.
Martien Martien
15-12-15 20:42:45
Roger is magnetiseur en medium. Ik heb nooit gelooft in paranormaal dingen. Voorspellingen die je een half jaar geleden maakte, zijn uitgekomen in de exacte maand die je toen aangaf. .Je voorspellingen gaven mij destijds veel rust en vertrouwen. Ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen.
Martien
Jacquelien
28-04-15 19:45:58
Jaren geleden ben ik met schaatsen op het ijs gevallen. Achteraf gezien had ik toen rust moeten houden (luisteren naar je lichaam is soms best handig!). Maar goed, je loopt door met verschijnselen van vergeetachtigheid, deze verdwenen na ongeveer een jaar. Maar wat wel overbleef waren mijn nekklachten. Iedere keer als ik over mijn schouder keek met bijvoorbeeld het autorijden, kwam er een enorme tintelling door mijn nek. Roger heeft ervoor gezorgd dat ik de afgelopen weken geen pijn meer in mijn nek heb. Hij heeft mij tevens inzichten in bepaalde zaken gegeven, waardoor ik een aantal dingen beter kan begrijpen en accepteren. Roger is niet een zweverig type, je kunt jezelf bij hem zijn. Ik kan iedereen de handen van Roger aanbevelen!

Groetjes,

Jacquelien
Tonen: 5  10   20

 

Opbellen
E-mail